Quantian blogi

Apua parisuhteeseen

Muutamia vuosia sitten löysin nuoruuden rakkauteni ja suhteen alku oli järkyttävää aikaa, mies oli tahollaan naimisissa ja minulla tunne että juuri hän on minun mieheni.

Kaikki minun periaatteet oli vedetty vessasta alas ,tälle kun en osannut sanoa ei.

Alku oli niin kamalaa, sekavaa, kaoottista mitä voi vaan ikinä kuvitella, tunteet repi meidät kummatkin kappaleiksi ja lopulta Hän erosi ja siinä koettiin hänenkin eron jälkeiset showt yhdessä, riittämättömyyden tunteet ja kaikki maan ja taivaan väliltä.

 Pikku eron jälkeen ,jolloin hän tahollaan sai miettiä mitä haluaa elämältä ja minä tahollani halusin jatkaa enää ystävänä ,sen takia että koin ettei ystävyydessä voi satuttaa niin paljon kuin suhteessa.

Kunnes tunteille ei voinut enää mitään, päätimme mennä naimisiin ja elää yhdessä loppuelämän.

Selvisimme yhdessä kaikista kriiseistä, opettelimme riitelemään ei niin traumaattisesti enkä minäkään lähtenyt enää matto ja kynttilänlyhty kainalossa vetämään:) Otimme pieniä askelia yhdessä mutta menneisyyden haamut kulkivat mukanamme.

Jotka tulivat aika ajoin ja särkivät meidän hyvän alun, emme pääseet kuin kaksi askelta eteen ja viisi taakse.

Lopulta saimme Carola Roseltin numeron ja kehoituksen energioiden puhdistamiseen.

Tuli tunne että nyt on pakko yrittää ja tehdä kaikkemme että liitto kestää.

Olemme kumpikin ottaneet nyt hoitoja ja on niin mahtavaa kun toinen huomaa eroja käyttäytymisessä, nykyään voimme keskustella ja huutakkin mutta pyritään puhumalla selviämään tilanteista, kumpikin kuuntelee ja kumpikin saa puhua,vaikeistakin asioista.

Hoidoissa käytiin lävitse koko lapsuus, turva, luottamus ,opitut käyttäytymismallit,ihan kaikki.

Nyt on niin hyvä olla ja tuntuu niin kuin olisi se ruma ankanpoikanen joka syntyi ja kasvaa siitä omaan loistoonsa, pikku hiljaa.

Olen siunattu kun sain apua ja kun minulla on puolisoni joka totesi#teen kaikkeni että saan pitää tämän liiton#

Hienointa tässä on se ,että jokin meitä ohjaa tietyllä hetkellä ja suurin arvostus puolisolleni joka myös ottaa hoitoja ja kulkee tällä matkalla kanssani yhdessä auringon laskuun.Katse kohti tulevaisuutta ja yhdessä:)

Kaunis kiitos Carola
Anu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 × four =

Shopping Cart
Vieritä ylös

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!