Carolan esittely

Olen Carola Roselt , Quantian kehittäjä
Kehitys on jatkunut vuodesta 2011 eli 10 vuotta , valmistuin silloin Suomen ensimmäiseksi
Matrix Energetics practitioneriksi . ME kvanttifysiikkaan perustava hoito oli mullistava elämässäni , aivan ihmeellinen, hämmästyneenä sain kokea monta ihmeparanemista vain löytämällä toisen kehosta kaksi pistettä !
ME muuttui , ei ollut enää 2 pistehoitoa , kvanttitietoisuudessa tuli mm. edesmenneitä antamaan terveiset ,
tuli informaatiota vanhoista sukumalleista jotka piti katkaista hoidettavassa , myös erilaisista rajoittavista ohjelmoinneista , lapsuuden traumoista jotka vielä vaikuttivat hoidettavassa ja paljon muuta mielenkiintoista.
Quantia hoitolan Papinkadulla Porvoossa perustin 8 vuotta sitten , hoitolaan pyysin meedioita, selvännäkijöitä , astrologin ja muita mielenkiintoisia hoitajia , jokainen sanoi että minun on ruvettava opettamaan tätä Quantia kvanttihoitoa , tuntui vieraalta ajatukselta mutta Universumi oli jälleen kerran päättäväinen ja ohjasi minut siihen, vuonna 2014 meillä oli ensimmäinen kvanttihoitajakurssi Quantilala , oli kyllä aivan huikea kurssi niin kuin kaikki muutkin kurssit sen jälkeen .
Nyt saamme kursseja myös opetusvideoille , kiitos kaikille tukijoille .
Itsestäni vielä sen verran että asun Porvoon maaseudulla 20 km Porvoosta koirieni ja kissojeni kanssa , nautin suuresti rauhasta, elän suurimmaksi osaksi 0 tilassa missä kaikki on mahdollista , ymmärrän että kaikki menee suuren rakkaudellisen suunnitelman mukaisesti , ongelmaa ei ole mutta paljon opetuksia ja kokemuksia ja suuria oivalluksia , ihmeellinen maailma siis

Shopping Cart
Scroll to Top