Elinan esittely

Olen Elina Aaltonen ja ammatikseni teen Kalevalaista jäsenkorjausta. 

Kvanttimatkani alkoi 2020, koronasulun aikaan. Olen aina ollut kiinnostunut kaikista elämän ihmeistä, itsetutkiskelusta ja parantamisesta. Oli aikaa kuunnella tarinoita YouTubesta.

 Kuuntelin Carola Roseltin haastattelut (19) RTV:n yölähetyksessä 10.5.2020 vieraana Carola Roselt – YouTube ja  (19) Carola Roselt – Kvanttimatkalla – YouTube.  Kiinnostuin ja halusin tietää lisää kvanttihoitamisesta ja nollatilasta. Kaipasin myös erilaisia näkökulmia parantamiseen.

 Mikään ei ole sattumaa, sanotaan, ja kas pääsinkin oppilaaksi heti kesäkuussa Carolan Quantia Nordic Quantum Healing -kurssille, lyhyemmin kvanttihoitaja kurssi. Useamman osallistujan kanssa hämmästelimme hoitamisen yksinkertaisuutta ja tehoa, eikä vaatimuksena ollut edes ulkoa opeteltavia monimutkaisia ohjeita. Aiemmin elämässäni oli Reiki Master -koulutuksessa paljon symboleja, joita en vieläkään muista kuin muutaman. Kvanttihoito tekniikka tuntui helpolta omaksua.

Teen Kalevalaista jäsenkorjausta 1-2 kertaa/kk Quantia hoitolassa Porvoon Papinkadulla. Moneen vaivaan löytyy apu kokonaisvaltaisesta hellästä hoidosta, jossa käsitellään koko keho varpaista päälakeen. Tällä hetkellä itsensä hoitaminen ja kalevalainen jäsenkorjaus tuntuvat kiinnostavan ihmisiä ja yleensä varauskalenteri täyttyy nopeasti. Sovittaessa asiakas saa hoidon yhteydessä myös kvanttia tai reikiä.

Quantian ammattilaiset ja asiakkaat ovat aivan ihania ja hoitotila on täynnä hyvää energiaa. Lisäksi:  I love Porvoo!

Shopping Cart
Scroll to Top