Hoitokokemuksia

Hoitajana Ilkka

Ihana kvanttihoito taas, tunsin kipeän oikean polven kohdalla välillä kylmää ja kihelmöivää tunnetta.Lopussa energia oli niin voimakasta, että energiaknttä pyörii sisälläni kellon suuntaan.

-Hanna-

Ilmainen kvanttihoito

Minä tunsin lämpöä joka rauhoitti. Joskus olen nukahtanut ja nukkunut hyvin. Sitten voiko olla, että olen seuraavan päivänä keksinyt ratkaisuja ongelmiini.

-Pirkko-

Ilmainen kvanttihoito

Suoraan sanoen olen aina unohtanut mennä sänkyyn ja rauhoittua, mutta niihin aikoihin käyn yleensä nukkumaan. Nukun hyvin ja olen täynnä energiaa muutaman päivän. Muistankin hoidon seuraavana päivänä kun on pirteämpi olo.

-Liisa-

Ilmainen kvanttihoito.

Osallistuin eilen fb kvanttihoitoryhmän kaukohoitoon. Ei tapahtunut mitään, ei edes nukuttanut joten nousin ylös ja lueskelin. Menin takaisin vuoteeseen puolen yön jälkeen. Meni varmaan tunti, ehkä ylikin ennen kuin sain unen päästä kiinni. Heräsin kahden aikaan siihen, että kuulin kaukaista kuorolaulua, kirkkomusiikin tyylistä. Sanoista ei saanut selko kuin että jokainen säkeistö päättyi sanaan Gloria. Työnsin sormet korviin, ei apua. Nousin ylös, kävin vessassa, kaiken aikaa kuului laulu teinpä mitä tahansa. Turhautuneena menin takaisin vuoteeseen ja päätin vaan yrittää tottua siihen. Saman tien rupesi päässäni tuntumaan tosi oudolta. Ihan kun joku olisi järjestellyt aivojani…välillä ohimoa kuumotti, välillä tuntui kun päässä juoksisi pari hiirtä. Gloria kuului edelleen. Tätä jatkui puolitoista tuntia. sitten kaikki rauhoittui ja Gloria loppui. Olin niin pöllähtänyt koko jutusta etten osannut nukkua ennen kuin kello kuuden jälkeen. Hoito tuli mulle 4 tunnin viiveellä ja kesti puolitoista tuntia ja oli melkoista kyytiä. Taustatietoa: olin jättänyt nukahtamislääkkeen pois n viikkoa ennen hoitoa, nukkunut tosi huonosti edeltävät yöt ja hoito kohdistui nukkumiseen. Seuraavana yönä nukuin tosi hyvin. Vaikka joskus on ollut unettomia öitä niin en ole käyttänyt nukahtamislääkkeitä sen jälkeen.

-Heljä-

Hoitajana Monika

Pitkä hoitoni oli todella tärkeä, valaiseva ja parantava monessa mielessä. Sain selvyyttä monissa asioissa jotka ovat vaivanneet minua pitkään. Myös traumoista , niiden syistä ja taustoista. Koin että minua toisaalta ikään kuin läpivalaistiin, tietoisuuteeni nostettiin kehon muistista asioita joita nyt on tarpeen ymmärtää. Ja samalla tämä hoito välittyi kielellä jota minun on helppo ymmärtää, ikään kuin nähtyinä kuvina. Samalla putsattiin tunnelukkoja. Hoidosta on nyt alle viikko ja tuntuu, että monet luovat työt ja aloitteet ovat saaneet uutta virtaa. Sain hoidossa myös eräänlaisen henkioppaan jonka ohjausta yritän opetella kuulemaan. Uskon että tämä hoito oli eräänlainen synteesi ja välitilinpäätös prosessissa joka on jo jatkunut ehkä pari-kolme vuotta. Luulen että näissä hoidoissa kokemukset ovat hyvin erilaisia eri ihmisille. Itselleni kuvin koetut asiat ovat aina olleet tärkeitä. Monikan kuvallinen kieli tuntui minusta tutulta ja ikään kuin ankkuroi asiat myös osaksi arkista elämää.

-Eeva-

Shopping Cart
Scroll to Top