Tervetuloa

Quantian verkkokauppaan

Hyvinvointi on meille sydämenasia. Pidämme valikoimissamme Fakiran suosituimpia tuotteita koska haluamme edesauttaa sekä ylläpitää hyvinvointiasi, tuotetoivomuksiakin saa esittää, myynti@quantia.fi.

Löydät valikoimissamme myös mielenkiintoisia uutuuksia. Toivomme näillä tuotteilla Sinulle Harmoniaa, Elinvoimaa ja Kasvua!
Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Eettiset tuotteet

Vain parasta laatua

Toimitukset postissa

Postiin tai Smartpostiin

Joustavat maksutavat

Valitse sopiva maksutapa

soluravinteet

Soluravinteet

Premium luokan soluravinteita. Maapallon laadukkaimpiin ja puhtaimpiin kuuluvalta valmistajalta. Täydellisesti kehoon imeytyvässä muodossa.
TUTUSTU >>

LÄHDE TÄYNNÄ VEDEN PARANTAVAA ENERGIAA

LUMIVITAE – LIQUID LIGHT

LumiVitae vetyvesipullo on uusinta korkealaatuista teknologiaa. Pullossa yhdistyy magneettiterapia, väriterapia, taajuusterapia  ja molekulaarinen vety.

LUONNON UUDISTUVISTA VOIMISTA
1. Energia – tuo energiaa päivääsi
2. Palautuminen – tukee ja nopeuttaa palautumista
3.LumiVitae – välittää auringon virkistävää energiaa

Tämä pullo on asiantuntevasti suunniteltu tuottamaan vettä, joka on
rikastettu biosaatavilla olevalla molekyylivedyllä. Pullo vangitsee maailmankaikkeuden syvälliset salaisuudet, tuottaen vetyä sisältävää juomavettä ja täyttäen sen auringon elämää antavilla
taajuuksilla, nestevaloa.

VÄRITERAPIA : Lumivitae pullon pohjasta voit valita 7 eri väriä.
MAGNEETTIKENTTÄ: Kalibroidut magneetit pullon pohjassa jäljittävät Maan ytimen magneettikenttää.

LumiVitae pullon taustalla on luova nero Nuno Nina. Hän on vuosia tutkinut ja kehittänyt taajuusterapia-laitteita. Valmistettu Euroopassa.

Kasvu

Henkinen kasvu on ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Kasvu ryhmässä löydät monta tuotetta kulkemaan mukanasi henkisellä polullasi.

Harmonia

Harmonia symbolisoi sopusointua ja rauhaa. Kotisi peilaa sielusi harmoniaa. Älä siis unohda tuoda kotiisi ja sen kautta myös itsellesi valoa ja voimaa.

Elinvoima

Suojaa jumalaista energiaasi sungiiteilla ja muilla säteilysuojilla. Lisää elinvoimaasi voimakivillä ja hyvällä ravinnolla.

Quantian koulutukset: verkkokurssit ja äänitteet

Kasvu

Henkinen kasvu on ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Itsensä rakastaminen, kunnioittaminen ja arvostaminen ovat henkisen aarrekirstun avaimet. Valitse itsellesi energiakiviä tukemaan kasvuasi, nosta päivittäin oraakkelikortin näyttämään suuntaasi.

Harmonia

Harmonia symbolisoi sopusointua ja rauhaa. Puhdista ja harmonisoi itseäsi ja kotiasi muun muussa salvian, palo santon ja ihanien luonnollisien vahatuoksujemme avulla. Kivituotteet tuovat harmoniaa kehollesi, sielullesi ja kotiisi. Kehosi on temppelisi, joten pidä siitä hyvä huolta. Myös kehoosi voit löytää täältä harmoniaa. Kotisi peilaa sielusi harmoniaa. Älä siis unohda tuoda kotiisi ja sen kautta myös itsellesi valoa ja voimaa.

Elinvoima

Elinvoima on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, energia joka virtaa jokaisen läpi, ruoki intuitiivisesti elinvoimaasi tuotteillamme. Kun suhtaudut intohimoisesti asioihin jota rakastat elinvoimasi kasvaa .Suojaa jumalaista energiaasi sungiiteilla ja muilla säteilysuojilla, lisää elinvoimaasi voimakivillä ja hyvällä ravinnolla.

Suosituimpia tuotteitamme

Näitä asiakkaamme ovat ostaneet ja suositelleet

Asiakaspalautteita

5/5
Tilasin usean tuotteen verkkokaupasta ja sain ne jo parissa päivässä.
Nainen, 35

Kaikkiin yli 100 € tilauksiin ilmaiset toimituskulut

5/5
Olen käyttänyt Quantian verkkokauppaa jo monta kertaa ja aina löydän uutta tilattavaa. Tuotteet tulevat nopeasti kotiin ja ovat laadukkaita. Kiitos!
Nainen, 55
Shopping Cart
Scroll to Top