Koulutukset

Tervetuloa ja osallistu kursseillemme

Quantian kvanttihoitokoulutus on paljon enemmän kuin energiahoitokoulutus. Se tarjoaa sinulle kokonaisen henkisen kasvun ja tietoisuuden laajenemisen polun.

Quantia kvanttihoitokoulutus sisältää useita osioita.

  • Taso 1: Quantia Kvanttihoitajakoulutus sisältää peruskurssin ja syventävän kurssin.
  • Taso 2: Kvanttihoitoa laajentavia hoitotekniikoita, mm. kvanttishiatsu
  • Taso 3: Quantia-äänitaso 

Koulutusosioiden hinta:

  • Perus- ja syventäväkurssi 320€
  • Kvanttishiatsu taso 2  220 €
  • Äänitaso 3 280€
    Hinnat sis. alv 24%.

Koulutuksen osat

Perus- ja syventävä kurssi​

Kvanttihoito on energiaa ja informaatiota. Se palauttaa kehon ja mielen luonnolliseen harmonian tilaan. Peruskurssilla opit hoitamaan muita ja itseäsi. Syventävässä osiossa opimme alitajuisen, karmisen ja sukulinjoista tulevien mallien purkamista, uudelleenohjelmointia sekä tilojen puhdistamista.

Kvanttishiatsu

Opimme eri meridiaaneista ja niiden tehtävistä, viidestä elementistä ja niiden merkityksestä sisäelimille. Taso 2 ja 3 perustuvat tason 1 kurssiin, joten taso 1 on käytävä että voi jatkaa muihin. Vapaasti voi kuitenkin valita muita tasoja tason 1 jälkeen!

Quantia-äänitaso

Äänitasolla aktivoidaan oman äänen uinuva potentiaali parantamiseen sekä terveyden ja immuunisuojan ylläpitämiseen. Hoitaminen tapahtuu edelleen 0-tasolta käsin oman äänen tuodessa värähtelyn konkreettiselle tasolle vaikuttaen koko kehoon ja sen järjestelmiin aina solutasolle asti.

Kouluttajiamme

Carola Roselt

Carola Roselt

Carola Roselt on ensimmäinen Matrix Energetics -sertifioitu hoitaja Suomessa ja tehnyt kvanttifyysistä energiahoitoa päätyökseen vuodesta 2011. Ajan myötä hoito on kehittynyt ja syksyllä 2014 Carola alkoi hoitotyön lisäksi myös opettamaan Quantia kvanttihoitoa.
Koulutukset: Peruskurssit, Syventävät kurssit ja Quantian tutustumisillat ja healing illat.

Tarja Teittinen

Taso 2 Kvanttishiatsu.

Michael Schirmer

Michael Schirmer

Taso 3 Kvanttiäänikoulutus.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu Quantian järjestelmään koulutukseen alla olevalla ilmoittatumislomakkeella. Valitse haluamasi kurssin ajankohta ja täytä tietosi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 € varausmaksu. Loppuhinta maksetaan paikan päällä. Tervetuloa!
Shopping Cart
Vieritä ylös

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!