Koulutukset

Tervetuloa ja osallistu kursseillemme

Quantian kvanttihoitokoulutus on paljon enemmän kuin energiahoitokoulutus. Se tarjoaa sinulle kokonaisen henkisen kasvun ja tietoisuuden laajenemisen polun.

Quantia kvanttihoitokoulutus sisältää useita osioita.

  • Peruskurssi 320 € (to + pe illat sekä lauantai)

  • Syventävä osa peruskurssiin 220 € (pe ilta sekä lauantai)

  • Kvanttimatka 280 € pe ilta + lauantai + lauantai 120 €

  • Sertifiointikoulutus pe ilta + lauantai 220 € (joka toinen vuosi)

Carola Roselt on ensimmäinen Matrix Energetics -sertifioitu hoitaja Suomessa ja tehnyt kvanttifyysistä energiahoitoa päätyökseen vuodesta 2011. Ajan myötä hoito on kehittynyt ja syksyllä 2014 Carola alkoi hoitotyön lisäksi myös opettamaan Quantia kvanttihoitoa. Koulutukset: Peruskurssit, Syventävät kurssit ja Quantian tutustumisillat ja healing illat.

Koulutuksen osat

Peruskurssi

Kvanttihoito on energiaa ja informaatiota. Se palauttaa kehon ja mielen luonnolliseen harmonian tilaan. Peruskurssilla opit hoitamaan muita ja itseäsi.

Syventävä kurssi

Syventävässä osiossa opimme alitajuisen, karmisen ja sukulinjoista tulevien mallien purkamista, uudelleenohjelmointia sekä tilojen puhdistamista.

Kvanttimatka

Kvanttimatkassa asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään tai toisesta tilasta/todellisuudesta.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu Quantian järjestelmään koulutukseen alla olevalla ilmoittatumislomakkeella. Valitse haluamasi kurssin ajankohta ja täytä tietosi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 € varausmaksu. Loppuhinta maksetaan paikan päällä. Tervetuloa!

Osallistuminen kurssille edellyttää kvanttihoito puhelimessa (kurssilaisille 30 €), varaa aikasi: info@quantia.fi

Shopping Cart
Scroll to Top