Quantia kvanttihoito

Kvanttihoito – Mitä se on?

Tiedätkö sen tunteen, kun olet täysin läsnä ja rauhallinen? Kun airo osuu veden pintaan tai kun kutimet kilahtavat toisiaan vasten, ja vaivut lähes meditatiiviseen tilaan? Siinä hetkessä kaikki on hyvin. Kvanttihoito perustuu samanlaiseen läsnäoloon eli nollatilaan. Se auttaa laskemaan stressitasoasi, avaa aistejasi ympäristölle ja antaa sisäistä rauhaa.

Ihmisessä on kyky parantaa itsensä. Ihminen on ihmeellinen olento. On tutkittu tosiasia, että meihin on rakennettu mekanismi, joka auttaa meitä parantamaan itseämme. Kvanttihoito perustuu vanhoihin viisauksiin uudella tavalla. Se auttaa kvanttihoitoon osallistunutta henkilöä pääsemään nollatilaan, jossa hänen automaattinen parannusmekanisminsa käynnistyy. Kvanttihoito auttaa ihmistä vapautumaan vanhoista ajatusmalleista, kehon jännityksistä ja jumittuneista energioista aika helpoilla ja pienilläkin
keinoilla. Kvanttihoito on kuin perhosen siivenisku, joka saa suurenkin sisäisen myrskyn laantumaan.

Miten kvantit liittyvät asiaan?

Kvanttihoito perustuu kvanttifysiikkaan, ja kvanttihoito värähtelyyn eli kvanttikenttään. Kvanttihoitaja ei ole parantaja tai energiahoitaja, vaan hän on tukihenkilö, joka auttaa hoitoon osallistuvaa löytämään oman parannusmekanisminsa. Kvanttihoidossa ei kosketeta fyysisesti, vaan autetaan ulkoapäin mieltä tyhjenemään ajatuksista, murheista ja menneisyyden traumoista. Siihen tarvitaan nollatila, keho alkaa pyrkiä kohti tasapainoa ja parantaa itseään. Kvanttihoidossa ei ole kyse perinteisestä energiahoidosta, vaan enemmänkin tietoisuuden muuttumisesta. Näin ollen hoitoa voidaan antaa myös etänä.

Mitä kvanttihoitaja tekee? Entä hoidettava?

Quantian kvanttihoidossa hengitämme syvään, suljemme silmämme, tyhjennämme ajatuksemme ja vaivumme lähes meditatiiviseen tilaan. Autan sinua löytämään ne solmut, joihin meidän tulisi kiinnittää huomiomme. Tiedostamisen kautta luomme neutraalin tilan ja alamme parantua. Kvanttihoidon vaikutukset voivat yllättää.

Kun luotamme mielen voimaan ja ihmisen omiin kykyihin, voimme päästä häkellyttäviin tuloksiin. Olen vuosien mittaan nähnyt, miten ihmiset ovat kvanttihoidon tuloksena päässeet eroon mieltään rajoittavista uskomuksista ja traumoista ja jopa sairauksistaan. Keho on vapautunut solmuista, jotka estävät ihmistä parantamasta itseään. Joskus parantuminen alkaa heti, joskus vasta muutaman päivän jälkeen. Tietoisuus voi muuttua nopeasti tai vaatia useampia hoitokertoja – olennaisinta on antaa omalle mielelleen mahdollisuuden avautua.

Kvanttihoidon lopputulos voi yllättää. Se voi tuoda esiin myös sellaisia ajatuksia ja tuntemuksia, joita hoidettava ei tiennyt olevan olemassakaan. Käsittelen jokaista asiakasta suurella kunnioituksella ja lempeydellä.

Kvanttihoidolla voidaan siis vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin:

 • lievittää stressiä parasympaattisen hermoston aktivoimisen avulla
 • auttaa kehoa vapautumaan kivuista ja sairauksista käynnistämällä kehon omat paranemisprosessit
 • puhdistaa rajoittavia uskomuksia ja häiritseviä ajatusmalleja
 • poistaa häiritseviä sukumalleja
 • vapauttaa erilaisia esteitä ja tukoksia energiajärjestelmässä
 • eheyttää ja vapauttaa traumoja solumuistista

Kuten Albert Einstein sanoi: ”On vain kaksi tapaa elää: niin että mikään ei ole ihmeellistä tai niin, että kaikki on ihmeellistä”.

Ajanvaraus

Quantian henkilökohtaisen kvanttihoidon ajanvarauksen voit tehdä osoitteessa: www.quantia.fi/ajanvaraus tai sähköpostilla info@quantia.fi

Hinnasto

Hinnasto (kaikki hoidot tehdään kvanttitietoisuudessa):

 • Kaukohoito puhelimessa 30 min 45 €
 • Henkilökohtainen valmennus 60 min (messenger tai zoom-sessio) 70 €,
  aikavaraus: info@quantia.fi
 • Lähihoito 75 € (ei saatavilla toistaiseksi)
 • Kvanttimatka 90 min (messenger tai zoom-sessio) 90 €

Quantia uudistuu

Ilolla ja kiitollisuudella ilmoitan, että Quantian intohimoista halua uudistua, kasvaa ja kehittyä – vastata muutosten tuuliin, on tänä syksynä lähtenyt tukemaan Postintra Oy myöntämällään ely tuella. Quantian alkuperäinen sielun kipinä säilyy ja muutokset koskettavat lähinnä toimintatapoja.

Kvanttihoitajat

Carola Roselt

Lähihoidot, kaukohoidot, ryhmähoidot, koulutukset
suomi/svenska/english

Quantia, Papinkatu 15 A, Porvoo

Shopping Cart
Scroll to Top