Kvanttimatka

Kvanttimatka (regressio kvanttitietoisuudessa) on itse koettava mielikuvamatka, jonka kokenut kvanttihoitaja ohjaa.

Kvanttimatkassa asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään tai toisesta tilasta/todellisuudesta. Jokainen istunto on omanlaisensa, koskaan ei voi etukäteen tietää mitä istunnoissa tulee tapahtumaan, mutta varmaa on, että energeettisesti niissä tapahtuu paljon

Kvanttihoitaja ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana turvallisesti 0-tilassa /kvanttitietoisuudessa.

Jos kvanttimatkalla päästään  entiseen elämään voidaan  saada ymmärrystä siihen miksi jokin kulttuuri, maa, kieli tai aikakausi joko erityisesti kiehtoo  tai tuntuu erityisen vastenmieliseltä.
Erilaiset menneissä elämissä koetut voimakkaat kokemukset tai tunteet ovat saattaneet jättää sieluusi jälkiä, joita olet tietämättäsi kantanut jopa useiden elämien läpi sekä tunteissasi että kehossasi, ja jotka ovat vaikuttaneet mm. siihen, millaisia valintoja olet sielusi matkalla tehnyt.

Voidaan myös löytää syitä ja saada syvempää ymmärrystä esim. erilaisiin toistuviin elämäntilanteisiin, pelkoihin, ihmissuhdekierteisiin, tunnelukkoihin, ajatus- tai toimintamalleihin tai fyysisiin oireisiin.
Kvanttimatkan  avulla sinulla on mahdollisuus tavoittaa unohdettuja muistoja ja vapauttaa niitä sekä solumuistista että energiakehosta. Voit myös tuoda menneestä ymmärrystä nykyisyyteen ja viisautta siihen, miten elää elämääsi tästä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla.

Toistaiseksi kvanttimatkakurssi ainoastaan nettikurssina (julkaistaan pian).

Tästä voit kokea itse kvanttimatkasi:

Quantia-äänitteet: Kvanttimatka

Kvanttimatkakoulutukseen vaaditaan Quantian peruskoulutus sekä syventävä koulutus.

Shopping Cart
Vieritä ylös

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!