Liisan kirje

Quantia kvanttihoitoa tehdään usein puhelimen välityksellä kaukohoitona , merkillistä kylläkin se toimii usein paremmin kuin lähihoito,
tässä yksi hoitokokemus

Liisan ensimmäinen kaukohoito puhelimessa, kiitos Liisa kirjeestäsi

Tämä on minun kertomus, mitä tapahtui minulle sen jälkeen kun olin puhunut kaksi kertaa puhelimessa
Carola kanssa. Hän auttoi minua pääsemän eroon lapsuuden aikaan liittyvistä traumoista , jotka johtuvat synnynnäisestä lonkkaviasta.
Olin kipsissä 7 kuukautta ilman yhtä vierailua kotoani.
Kun tulin kotiin, siskoni oli syntynyt halvaantuneena ja vanhemmillani ei ollut aikaa minulle . Olin maailman yksinäisin lapsi . Tämä kaikki on tietenkin jättänyt jälkensä koko elämääni.

Ensimmäisen puhelun jälkeen pääsin eroon tästä traumasta tunnetasolla. Sitten Carola yhtäkkiä alkoi kertoa edellisestä elämästäni ja näki minut sotilaana Suomen sisällissodassa. Hän näki myös, että lonkkani rikkoontui hyvin pahasti ennen kuolemaani .
Se, että hän näki minut sotilaana ei tullut yllätyksenä , olen nähnyt painajaisia koko elämäni ja ne päättyneet aina samalla tavalla: Vihollinen on lähellä , olen sodassa ja tiedän , että en pääse pakoon ja olen täysin tietoinen, että loppu on lähellä, olen nähnyt painajaisia myös siitä, että minut kuljetetaan mestauspaikalle. Unet ovat aina hyvin selviä , muistan kaiken herättyäni . Nyt toivon että ne loppuvat .
Carola  näki myös suhteeni isääni, joka oli mukana molemmissa sodissa, eikä selvinnyt koskaan sodan jättämistä jäljistä.
Carola näki myös hänen sotakaverinsa, jonka nimi alkoi J:llä . En muistanut sitä heti, että se oli Janne, jonka kodissa minäkin olen vieraillut. Carola näki heidät taas yhdessä. Carola sanoi myös, että Janne tulee ehkä ottamaan yhteyttä minuun.
En muista kaikkea, mitä Carola kertoi ja kysyi, jouduin jonkinlaiseen transsitilaan, olin hyvin väsynyt ja nukahdin puhelun jälkeen , vaikka oli aamupäivä.

Sitten alkoi tapahtua ihmeellisiä asioita elämässäni. En ollut edes kertonut Carolalla, että Medianushermo vasemmassa kädessäni vioittui vakavasti leikkauksen yhteydessä, kerron vain lonkkaongelmastani. Käsi alkoi täristä ja lämpeni ja tunsin, että käsi alkaa taas toimia normaalisti kahden vuoden jälkeen.
Lääkäreiden mukaan se ei ollut mahdollista .
 Nyt käsi on täysin toimiva ja tunto sormiin on palannut lähes kokonaan.

Toinen ihme oli, että kaikki ympärivuorokautiset kivut ovat loppuneet kokonaan, vaikka lonkkaproteesi on irti ja odotan leikkausta, joka on myöhästynyt puoli vuotta koronasta johtuen .

Kivut eivät hävinneet heti kokonaan vaan vähitellen, kesti 3-4 viikkoa ennen kuin voin lopettaa kaikki särkylääkkeet.
Nyt on leikkauksen odottaminen yhtä juhlaa, en ole koko ajan sekaisin vahvoista lääkkeistä ja nukun yöt taas ilman morfiinilääkitystä.
Olen käyttänyt vahvoja särkylääkkeitä viimeisen vuoden ajan suurimmat sallitut määrät ja nyt en tarvitse mitään lääkitystä, koska kaikki kipu ja särky on poissa, ainakin juuri nyt.

En pysty selittämään tarkemmin , mitä oikeastaan tapahtui niiden kahden puhelun aikana Carolan kanssa.
Jollain tasolla, minne Carola yltää, hän pystyi auttamaan minua ja olen siitä hyvin kiitollinen.

En ole vielä terve, tarvitsen lonkkaproteesin vaihdon mutta kivuista eroon pääseminen ja     käden Medianushermon korjaantuminen nopeasti, lähes heti puhelun jälkeen ovat suuria ihmeitä elämässäni .
Ne ovat ihmeitä, joita en edes uskaltanut odottaa, kun otin yhteyttä häneen , toivoin mielessäni vain kipujen lievitystä, jotta voisin vähentää lääkitystä .

Nämä ihmeet ovat muuttaneet koko elämäni parempaan suuntaan. Minulla on sisäinen rauha, jota en myöskään pysty selittämään tarkemmin. Voin erittäin hyvin ja elämä tuntuu taas elämisen arvoiselta

Liisa

Shopping Cart
Scroll to Top