Quantian blogi

Sallan esittely

Olen Salla Hytönen, 42-vuotias jyväskyläläinen ja yksi Quantian blogin pitäjistä. Sydämeni sykkii halusta auttaa ihmisiä eheytymään ja voimaan paremmin, löytämään jokaisella jo olemassa olevan korkeimman viisauden lähteen ja saavuttamaan 0 tilan, jossa voi tuntea kaiken olevan hyvin ilman pelkoa, kontrollia ja egon tuomaa tuntemusta huonommuudesta tai paremmuudesta.

Ensimmäisen omakohtaisen kosketuksen energiahoitoihin koin sähköyliherkkyyteni kautta vuonna 2013. Herkistyin aistimaan ja tuntemaan kanssakulkijoideni kiputiloja ja energioiden tukkokohtia. Niitä intuitiivisesi hoitamalla, lähellä ja kaukana, läheisten ja ystävien stressitilat vähenivät ja oireet hävisivät, usein hyvin nopeasti hoidon aloitettuani. Sain kokea, kuinka kaikilla asioilla on tarkoitus meidän elämässämme ja kuinka meitä ohjataan ja opetetaan kulkemaan omaa polkuamme luottaen, että kaikki tapahtuvat korkeimmaksi parhaaksemme. Nämä ihanat ja ikimuistoiset ja ihmetystäkin herättäneet parantumisen hetket ohjasivat minut opiskelemaan aiheesta lisää ja vuonna 2020 tammikuussa aloitin opinnot Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method kursseilla. Elokuussa 2020 kävin kvanttihypnoosikurssin, jossa kiinnostukseni heräsi Quantian Nordic Quantum Healing kursseja kohtaan. Tämä vahvistettiin vielä yhdessä kvanttihypnoosi-istunnossa, jonka jälkeen soitin Carolalle ja kerroin halustani opiskella hänen kursseillaan lähitulevaisuudessa. Carola toivotti minut sydämellisesti tervetulleeksi Porvoon joulukuun kurssille, jossa minua jo odotettiin! Rakkaudellinen ohjaus oli käsin kosketeltavaa ja kurssi oli aivan ihana ja lämmin henkinen. Samalla alkoi matkani kohti 0 tilaa – tilaa, jota en ollut aikaisemmin kokenut. Syvällinen rauhan ja seesteisyyden tila, jossa kaikki on hyvin, vaikka ympärillä mikään ei ollut muuttunut, muutos oli tapahtunut sisälläni. Kehoni ja mieleni valtasi pehmeys, aivan kuin olisin ollut vastasyntynyt ilman vääränlaisia ohjelmointeja ja negatiivisia uskomuksia itsestäni. Koin ykseyttä ensimmäistä kertaa elämässäni ja muutokset, jotka 0 tila sai muutamissa viikoissa minussa aikaan, saivat kokemaan että minulta ei puutu mitään, minulla on jo aivan kaikki mitä tarvitsen.

Teen kvanttihoitoja sekä energiahoitoja kaukohoitoina ja kotikäynteinä, kvanttihypnoosi-istuntoja toistaiseksi kotikäynteinä (myöhemmin nämäkin onnistuvat kaukohoitona esimerkiksi skypen välityksellä). Energiahoitoihin sisältyvät energeettinen jäsenkorjaus, chakrojen puhdistus ja energisointi, tunnekehon hoito sekä henkisen tason hoito sisältäen kodin- ja henkilönpuhdistukset. Kvanttihoidot ja energiahoidot soveltuvat hyvin myös eläinten hoitamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja hoitojen positiiviset vaikutukset eläimiin ovatkin usein nopeasti nähtävissä. Hoidin opiskelut aloitettuani hyvin traumatisoitunutta hevosta, joka pelkäsi jossain määrin uusia omistajiaan ja erityisesti kaikkia muita tallilla kävijöitä. Jo ensimmäisen kaukohoidon jälkeen hevonen muuttui sosiaalisemmaksi, sallien jopa vieraiden ihmisten läsnäolon. Teen eläimille lähihoitoa Jyvässeudulla ja etäämmälle kaukohoitona. Quantian kautta opiskelut jatkuvat ja opiskelujen edetessä tiedot päivittyvät Quantian nettisivuille kvanttihoitajat listaan.

On hienoa saada olla mukana bloginpitäjänä huipputiimissä, jossa toteutuvat kvanttihoidoistakin tutut käsitteet: ”Rakkaus on suurta” sekä ”ei tunne aikaa eikä paikkaa”. Tiedot kulkevat reaaliajassa pitkistä välimatkoista huolimatta, koetaan onnistumisen iloa ja kannustamista, eteenpäin menemistä ja ennen kaikkea eletään hetkessä. Olen tuottamassa ja visualisoimassa kuvia ja tekstejä Quantian blogiin, avaamassa omalta osaltani tätä ihmeellistä maailmaa, jota koemme 0 tilan kautta. Olet sydämellisesti tervetullut tälle matkalle kanssamme nauttimaan, kokemaan ja aistimaan Quantian energiat!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!