Sari hoitaa Hankasalmella

Olen Sari ja asun Hankasalmella, Keski-Suomen luonnon kauniissa maalaismaisemassa. Elämä on tarjonnut minulle monivaiheisen koulutuksen, enkä sen tarkoitusta ole aina ihan ymmärtänyt. Oman rikkautensa elämän- ja maailmankatsomukseni on tuonut myös lähihoitajana työskentely. 

Tänään asiaa pohtiessani ja maailman tilannetta seuratessani koulutuksen tarkoitus minulle vähän kerrallaan selkeytyy. Koen elämäntehtäväkseni olla mukana, tässä muutoksen ajassa, jota tällä hetkellä eletään. Omassa elämässäni olen tehnyt päätöksiä intuitiolla, vaikka mieli ja järki huutavat, ettei tässä ole mitään järkeä. Tunnustan kyllä ajoittain mieleen hiipineen pelon, että mitähän nyt tuli tehtyä. Vahvasta Äiti Maa -yhteydestä on ollut myös apua näiden intuitiolla tehtyjen päätösten kanssa. Jälkeenpäin päätöksiä tarkasteltaessa, ne ovat olleet oikeita minulle.

Minulla on luontainen kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, alkaen aina ravitsemuksesta ja levosta. Hoitajana pyrin aina löytämään asioista punaisen langan ja lähteä sitä seuraamaan mihin se johdattelee. Useimmiten taustalta löytyy jokin juurisyy johon on hyvä kiinnittää huomiota. Meillä jokaisella on omat juurisyymme, jotka ohjaavat meidän toimintaamme. Ne voivat näkyä tavassamme toimia ja reagoida asioihin.

Sisäisen maailmamme myllertäesssä ulkoinen maailma voi näyttää hyvinkin pelottavalle. 

Mieleen voi hiipiä epäilys ja pelko mihin tämä kaikki johtaa. Asioita on hyvä tarkastella useammalta eri kannalta. Onko myllerrys minulla, maailmassa vai esim. työkaverissa.

Jos olet kiinnostunut edellä mainittuihin pohdintoihin, voit saada niihin apua ja tukea erilaisista energiahoidoista.Itselläni energiahoidot ovat olleet  hyvin isossa roolissa toipumisessa ja eheytymisessäni.

Energiahoitaja koulutus ilmoituksen nähdessäni ja hetken sitä pohdittuani päätin ilmoittautua mukaan, tietämättä mitä se tuo tullessaan. Koulutus ja matka jonka se tarjosi itselleni oli ja on edelleen hyvin mielenkiintoinen. Koulutuksessa käsiteltiin tunteita, mieltä ja kehoa monelta eri kannalta, sekä niiden kokonaisvaltaista yhteyttä toisiinsa. 2021 käymäni koulutuksen järjesti TunneKukka. 

Elettiin helmikuuta vuonna 2022 kun ystäväni rupesi puhelemaan kvanttihoidosta ja sen ihmeellisestä maailmasta. Eihän siinä auttanut muu kuin ruveta googlaamaan, että mistähän on kyse. Tutkimusmatkalla  törmäsin Carolan tekemään esittelyvideoon ja se kyllä resonoi minulle. Siitä videosta tuli hyvin kotoisa tunne. Tämän koulutukseen aloittamiseen tarvitsin hieman pidemmän harkinta ajan. Viikon annoin idean pyöriä mieleni sopukoissa ja päätin lähteä mukaan. Quantia Nordic Quantum Healing koulutus jälleen avasi uuden maailman. Kvanttimaailma on mahdollisuuksia täynnä.

Teen hoitoja ihmisille ja eläimille, sekä puhdistan ihmisten ja kodin energioita. Hoidot voidaan toteuttaa kauko-tai lähihoitona. Hoitohuone sijaitsee pihassa, jota reunustavat rauhallisen ja levollisen tunnelman luovat omenapuut.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihin, 
Sari

Shopping Cart
Scroll to Top