Quantia – quantum healing

Hur sköter vi med Quantias healing? Vad händer då under behandlingen?

I Quantias quantumbehandling andas vi djupt, blundar, tömmer våra tankar och sjunker ner i ett neutralt medvetande, vilket vi kallar 0 frekvens. Jag hjälper dig att hitta dina blockeringar och traumor, i det högre medvetandet kan vi enkelt neutralisera dem. I kvantfältet ändrar sig allt som vi ger uppmärksamhet åt . I det neutrala medvetandet aktiverar vi läkningssystemet i din kropp . Effekterna av kvantterapi kan överraska dig.
 
När vi litar på vår inre kraft och en personens egna förmågor kan vi uppnå fantastiska resultat. Genom åren har jag sett hur människor har blivit av med begränsande övertygelser och trauman och till och med sina sjukdomar till följd av behandlingen
Kroppen befrias från de knutar som hindrar en person från att läka sig själv. Ibland börjar läkningen direkt, ibland först efter några dagar. Medvetenheten kan förändras snabbt eller kräva flera behandlingstillfällen – det viktigaste är att ge ditt eget sinne en chans att öppna sig.
Slutresultatet av kvantterapi kan överraska dig. Det kan också få fram tankar och känslor som patienten inte ens visste fanns. Jag behandlar varje kund med stor respekt och kärlek .
 
Du kan få hjälp av Quantias healing bl.a
• lindrar stress genom att aktivera det parasympatiska nervsystemet
• hjälper kroppen att bli av med smärta och sjukdomar genom att starta kroppens egna läkningsprocesser
• rensar bort begränsande föreställningar och störande tankemönster
• ta bort störande familjemönster
• löser olika hinder och blockeringar i energisystemet
• läker och släpper trauman från cellminnet
 
Som Albert Einstein sa: “Det finns bara två sätt att leva: ingenting är mirakel eller allt är mirakel “, jag väljer det senare.

Carola Roselt är den första Matrix Energetics-certifierade terapeuten i Finland och har sysslat med kvantfysisk energiterapi som sitt huvudsakliga jobb sedan 2011. Med tiden har behandlingen utvecklats och hösten 2014 började Carola även undervisa i Quantias healing . Utbildningar: Grundkurser, Avancerade kurser och Quantias zoom möten .
För tillfället sköter Carola endast per telefon eller internet.
 

Terapi + pris

Telefonbehandling: 30 min = 45 €
Behandling med zoom 60 min = 75 €
Behandling med zoom (diskussion/coaching 30-60 min) 90 min = 110 €
Shopping Cart
Scroll to Top