Quantian blogi

Tarjan esittely

Tarja käy Quantian hoitolassa Porvoossa n kerran kuukaudessa , aivan mahtava kvanttihoitaja, shiatsuhoitaja mutta myös Auratransformaatiohoitaja
Tarjalla on oma hoitohuone Helsingin Oulunkylässä kts.pienishiatsupuoti.com
Tarjan esittely :

Ihminen kokonaisuutena on minusta hyvin kiehtova. Se, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen ja miten kaikella on merkityksensä. Täydentävien hoitomuotojen kanssa työskennellessä sen voi nähdä selvästi, kun yhtä oiretta hoitaessa yllättäen helpottuu toinen ja kolmaskin oire. Näitä mysteereitä tutkin ja tietojani syvennän kursseilla ja koulutuksissa edelleen. 

Hoitotyöni olen aloittanut shiatsu-hoitojen tekemisestä  lentoemännän työn ohessa. Viime vuodet olen työskennellyt lentoemäntänä enää osa-aikaisesti, sillä  ihmisten hoitaminen on vetänyt yhä enemmän ja enemmän puoleensa. 

Itsekin toimin kouluttajana ja  pidän kvanttishiatsukursseja kvanttihoitajille Quantialla Porvoossa

  • Ylioppilaaksi pääsyn jälkeen matkailualan opinnot
  • Lentoemäntänä yli 30v. 
  • Reiki 1 & 2 vuonna 1991
  • Shiatsuterapeutin koulutus 1992-93 Suomen Shiatsukoulu
  • Quantia Nordic Quantum Healing -koulutus 2014
  • Sertifioitu Auravälittäjä 2015
  • Intialaisen päähieronnan koulutus 2016

Shiatsu on yli tuhat vuotta vanha japanilainen hoitomuoto, joka pohjautuu pitkälti kiinalaiseen lääketieteeseen. Sen on määritelty olevan kiinalaista akupuntiota japanilaisittain, neulojen sijaan hoito tehdään käsin. ( japaniksi; shi=sormi, atsu= painaa). Shiatsussa käsitellään meridiaaneilla, eli energiakanavilla sijaitsevia akupuntiopisteitä.

Shiatsu-hoito rentouttaa koko kehoa ja mieltä, sekä laukaisee jännitystiloja. Shiatsusta voi saada apua päänsärkyihin, niska-, hartia ja selkävaivoihin, stressiin, unettomuuteen, uupumukseen, kuukautiskipuihin, vaihdevuosivaivoihin, ruuansulatushäiriöihin sekä moniin muihin vaivoihin. Shiatsu parantaa verenkiertoa ja saa kehon nesteet liikkeelle. Shiatsuhoito on oiva apu vaivojen ennaltaehkäisyyn ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Teen hoidon hoitopöydällä, vaatteiden päältä, joten ota mukaan joku rento, kiristämätön asu, jossa on hyvä olla hoidon ajan.

Shiatsu-hoito voi kestää 60 min tai 90 min. Voit kokeilla myös 30 min niskahartiaseudun käsittelyä.

AuraTransformaatio™ on hoitomuoto, joka aktivoi uuden aikakauden energian virtaamista kehossasi. Lyhyesti sanottuna se antaa pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä.

AuraTransformaatiolla™ ja sitä seuraavalla tietoisuuden laajentumisella on monia etuja sekä yksilötasolla että maailmanlaajuisesti. AuraTransformaatio™ voimistaa huomattavasti energiatasoamme ja vaikuttaa siten myös fyysiseen olemukseemme. Näin elämämme pienemmät tai isommatkin haasteet alkavat tuntua meistä vähemmän häiritseviltä ja helpommin hallittavilta. AuraTransformaatio™-hoidon jälkeen emme enää alitajuisesti ruoki mielessämme sellaisia asioita, jotka eivät vastaa todellista näkemystämme. Tämä vapauttaa energiaamme, joka saattoi aikaisemmin olla patoutunutta, pysähtynyttä tai jähmeää. Olemme hoidon jälkeen mitä todennäköisimmin iloisempia ja pystymme keskittymään paremmin.

AuraTransformaatio™ ei ole pelkkä parantava hoito, vaan ensisijaisesti työkalu omien energioiden nostamiseksi ja laajentamiseksi samalle värähtelytasolle ympärillämme olevien, uuden aikakauden energioiden kanssa.

AuraTransformaatio™ auttaa auramme henkienergiaa avautumaan uusille ja vahvoille indigo- ja kristallienergioille. Tasapainotetun auran avulla ja sen kautta tämä energia siirtyy fyysiseen kehoon, joka puolestaan muuntaa energian käytännön teoiksi ja toiminnaksi.

AuraTransformaatio™ -hoito ei itsessään ole oikotie elämämme haasteissa, eikä ratkaisu kaikkiin ongelmiimme. Sen sijaan se käynnistää meissä prosessin, jonka aikana voimme saada energiamme takaisin käyttöömme. AuraTransformaatio™ ei korvaa ammattimaista fyysisen ja psyykkisen terveyden hoitoa, eikä sitä ole tarkoitettu sairauksien parantamiseen. AuraTransformaatio™ on tarkoitettu henkilöille, joiden fyysinen ja psyykkinen terveydentila on suhteellisen vakaa.

AuraTransformaatio™-hoito ei sovellu henkilöille, jotka tarvitsevat kiireellistä sairaanhoitoa.

AuraTransformaatio™-hoitoa ei voi tulla kokeilemaan vain uteliaisuudesta. Hoito on pysyvä ja kokonaisvaltainen tietoisuuden muutos, josta ei ole paluuta takaisin – kun se on tehty, se on ja pysyy!

Hoito avaa uudenlaisen mahdollisuuden hyödyntää elämämme täyttä potentiaalia, mutta edellyttää kuitenkin omaa panostamme. Uutena aikakautena olemme itse täysin vastuussa omasta elämästämme ja riippuu meistä itsestämme, miten paljon saamme irti sen tarjoamasta potentiaalista.

AuraTransformaatio™-hoidon tekee koulutettu auravälittäjä™. Hän työskentelee hoidon aikana puhtaan, tasapainoisen energian kanssa, jonka hän siirtää hoidon aikana asiakkaan energiajärjestelmään. AuraTransformaatio™ käynnistää asiakkaassa merkittävän henkilökohtaisen kehittymisprosessin, joka ei kumarra rajoittuneita käsityksiämme esimerkiksi dualismista tai tietoisuuden hierarkisuudesta. Tämä mahdollistaa syvän sisäisen tasapainon kehittymisen, jota ei voi sanoin kuvailla. Se on koettava.

Ennen hoitoa suositellaan luettavaksi joko Anni Sennovin kirja:”Kristalli- Indigoenergiat sekä kokonaisvaltainen tasapaino” tai sen pohjalta kirjoitettu lyhennelmä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!