Quantia verkkokurssit

Quantian kvanttihoitokoulutukset nyt saatavilla verkkokurssina

Olisiko vihdoinkin Sinunkin aikasi kokea kvanttihoidon ihmeellinen ja parantava maailma?

Jos vastasit kyllä, niin nyt on Quantia Nordic Quantum Healing metodiin perustuva kvanttihoitajan koulutus saatavilla videokurssina. Kurssi on kuvattu Quantian hoitolan korkeavärähteisessä tilassa yhteistyössä kvanttihoitajien ja muutaman vieraan kanssa. Sinulla on itsenäisesti opiskeltavan kurssin myötä mahdollisuus opiskella kvanttihoitajaksi kotona oman aikataulusi mukaisesti, kokeillen rauhassa erilaisia tekniikoita.

Tule mukaan kvanttihoidon maailmaan, elämäsi mahtavimmalle matkalle, jota et tule koskaan katumaan!

Tutustu peruskurssin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan verkossa.

Uudistettu

Quantia Kvanttihoitajakoulutus verkkokurssi

Quantia Nordic Quantum Healing metodiin perustuva kvanttihoitajan peruskoulutus videokurssina. Sinulla on nyt mahdollisuus opiskella kvanttihoitajaksi kotonasi oman aikataulusi mukaisesti. Tule mukaan kvanttihoidon maailmaan, elämäsi mahtavimmalle matkalle, jota et tule koskaan katumaan!
Nyt verkkokurssina
Syventävä kurssi

Quantia perustason syventävä osa

Quantia kvanttihoitajakoulutuksen peruskurssin syventävä osa on nyt saatavilla verkkokurssina. Kurssi sisältää sekä teksti- että videomateriaalia. Sinulla on itsenäisesti opiskeltavan syventävän verkkokurssin myötä mahdollisuus opiskella kvanttihoitajaksi kotonasi oman aikataulusi mukaisesti. Liity mukaan!
Nyt verkkokurssina
Itsehoitokurssi

Quantia – itsehoitokurssi

Itsehoitokurssi on jatko-osa Quantian peruskurssille. Videokurssilla opit hoitamaan itseäsi kvanttitietoisuudessa äänitteiden ja videoiden avulla. Anna huomiota kvanttitietoisuudelle ennen jokaista harjoitusta.
Shopping Cart
Vieritä ylös

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!