Tervetuloa

Quantian verkkokauppaan

Hyvinvointi on meille sydämenasia. Pidämme valikoimissamme Fakiran suosituimpia tuotteita koska haluamme edesauttaa sekä ylläpitää hyvinvointiasi, tuotetoivomuksiakin saa esittää, myynti@quantia.fi.

Löydät valikoimissamme myös mielenkiintoisia uutuuksia. Toivomme näillä tuotteilla Sinulle Harmoniaa, Elinvoimaa ja Kasvua!
Ilmainen toimitus

Kaikille yli 100€ tilauksille

Eettiset tuotteet

Vain parasta laatua

Toimitukset postissa

Postiin tai Smartpostiin

Joustavat maksutavat

Valitse sopiva maksutapa

Kasvu

Henkinen kasvu on ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Kasvu ryhmässä löydät monta tuotetta kulkemaan mukanasi henkisellä polullasi.

Harmonia

Harmonia symbolisoi sopusointua ja rauhaa. Kotisi peilaa sielusi harmoniaa. Älä siis unohda tuoda kotiisi ja sen kautta myös itsellesi valoa ja voimaa.

Elinvoima

Suojaa jumalaista energiaasi sungiiteilla ja muilla säteilysuojilla. Lisää elinvoimaasi voimakivillä ja hyvällä ravinnolla.

Kasvu

Henkinen kasvu on ihmisen tietoisuuden tason kohoamista. Itsensä rakastaminen, kunnioittaminen ja arvostaminen ovat henkisen aarrekirstun avaimet. Valitse itsellesi energiakiviä tukemaan kasvuasi, nosta päivittäin oraakkelikortin näyttämään suuntaasi.

Harmonia

Harmonia symbolisoi sopusointua ja rauhaa. Puhdista ja harmonisoi itseäsi ja kotiasi muun muussa salvian, palo santon ja ihanien luonnollisien vahatuoksujemme avulla. Kivituotteet tuovat harmoniaa kehollesi, sielullesi ja kotiisi. Kehosi on temppelisi, joten pidä siitä hyvä huolta. Myös kehoosi voit löytää täältä harmoniaa. Kotisi peilaa sielusi harmoniaa. Älä siis unohda tuoda kotiisi ja sen kautta myös itsellesi valoa ja voimaa.

Elinvoima

Elinvoima on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, energia joka virtaa jokaisen läpi, ruoki intuitiivisesti elinvoimaasi tuotteillamme. Kun suhtaudut intohimoisesti asioihin jota rakastat elinvoimasi kasvaa .Suojaa jumalaista energiaasi sungiiteilla ja muilla säteilysuojilla, lisää elinvoimaasi voimakivillä ja hyvällä ravinnolla.

Suosituimpia tuotteitamme

Näitä asiakkaamme ovat ostaneet ja suositelleet

Asiakaspalautteita

5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Nainen, 35

Kaikkiin yli 100 € tilauksiin ilmaiset toimituskulut

5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mies, 41
Vieritä ylös

Ihania yllätyksiä verkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Nyt yllätyslahja jokaiselle Quantia kaupan ostokselle koko marraskuun ajan!