Quantia Kvanttihoitajakoulutus verkkokurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
270 €
Get Started

Uusi tie muutokseen; tapa muuttaa elämääsi on muuttaa tilasi energiaa. Vapauta vanhat mallit ja kokemukset Quantian kvanttihoidolla:

  • voimasi kasvaa
  • stressitasosi laskee
  • elät elämänvirrassasi
  • sinulla on luottamus elämääsi
  • uusi olemisen tila, uusi tapa kokea maailma
  • tietoisuuden muutos missä uusia mahdollisuuksia

Voit alkaa avaamaan ja herättämään voimia, kykyjä ja tietoisuutta, jotka ovat syntymäsi oikeus ja hengellinen perintösi. Tämä on mahdollista ihan jokaiselle, koe tämä ihmeellinen uusi olotila, oma luova voimasi parantamaan ja muuttamaan elämääsi ja parantamaan muita.

Tämä on mahdollista, koska kaikki on osa nollapisteen energiakenttää. Kun mieli väistyy ja Universumi yhtyy energiaan, kaikki on mahdollista. Peruskurssi on 6-osainen, katso edellinen loppuun ennen kuin voit avata seuraavan osan. Kurssi ja materiaalit ovat käytettävissä vuoden ostopäivästä.

Quantiahoito on energiaa ja informaatiota!

Quantia kvanttihoito auttaa fyysisessä, psyykkisessä ja emotionaalisessa paranemisessa. Kvanttihoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen, mikä aktivoi kehon omia luontaisia paranemismekanismeja ja kehon kykyä parantaa itse itsensä. Kvanttihoito auttaa palauttamaan kehon ja mielen luonnolliseen harmoniseen tilaan.

Kurssi on itsenäisesti opiskeltava verkkokurssi, joka sisältää teksti- ja videomateriaalia.

Tarvitset kurssin suorittamiseen tietokoneen tai mobiililaitteen, jotta voit seurata videoita ja oppitunteja.

Shopping Cart
Scroll to Top