Quantia perustason syventävä osa

Status
Lukittu
Hinta
179 €
Rekisteröidy

Hei Rakkaat!

Quantia kvanttihoitajakoulutuksen peruskurssin syventävä osa on nyt saatavilla verkkokurssina perustason suorittaneille. Kurssi ja materiaalit ovat käytettävissä vuoden ostopäivästä. Sinulla on itsenäisesti opiskeltavan kurssin myötä mahdollisuus opiskella kvanttihoitajaksi kotona oman aikataulusi mukaisesti, kokeillen rauhassa erilaisia tekniikoita.

Meillä on sieluntason haavoja, jotka aktivoituvat tähän elämään elämänkokemustemme ja haavoittumisten kautta. Verkkokurssilla käydään läpi, miten voimme löytää hoidettavassa häiritseviä sukumalleja, lapsuuden traumoja, vieraita energioita, haitallisia ohjelmointeja ym. ja miten voimme ne poistaa solumuistin tunnemuistista. Syventävä osa on 3-osainen.

Huomioithan, että syventävä kurssi on tarkoitettu peruskurssin suorittaneille.

Tämä kurssi on Quantian kvanttihoitajakoulutuksen peruskurssin syventävä osa, joka sisältää teksti- ja videomateriaalia. Peruskurssi on suoritettava ennen syventävän osan aloittamista. Tarvitset kurssin suorittamiseen tietokoneen tai mobiililaitteen, jotta voit seurata videoita ja oppitunteja.

Shopping Cart
Scroll to Top

Ihania yllätyksiä verkkokaupassa

Uudesta Quantia-kaupasta löydät ihania tuotteita itsellesi ja lahjaksi. Tutustu tuotteisiin, jotka tuovat valoa pimeän talven keskelle!