Perus- ja syventävä kurssi

Toukokuun tarjous

Quantian eläintenhoitokurssi verkkokurssina toukokuun ajan vain 100 € (norm. hinta 179 €). Visma-laskulla voit maksaa myös osissa. Tule mukaan kvanttihoidon maailmaan, elämäsi mahtavimmalle matkalle, jota et tule koskaan katumaan!

Kvanttihoitokoulutus

Peruskurssi

Quantia Nordic Quantum Healing: Uusi tie muutokseen; tapa muuttaa elämääsi on muuttaa tilaasi energiaa.
Vapauta vanhat mallit ja kokemukset Quantian kvanttihoidolla:

  • voimasi kasvaa
  • stressitasosi laskee
  • elät elämänvirrassasi
  • sinulla on luottamus elämääsi
  • uusi olemisen tila, uusi tapa kokea maailma
  • tietoisuuden muutos missä uusia mahdollisuuksia

Voit alkaa avaamaan  ja herättämään voimia, kykyjä ja tietoisuutta, jotka ovat syntymäsi oikeus ja hengellinen perintösi.
Tämä on mahdollista ihan jokaiselle, pidän pieniä opetusryhmiä, jotta jokainen saisi kokea tämän ihmeellisen uuden olotilan, omaan luovaan
voimaansa parantaakseen, muuttaakseen elämänsä ja parantamaan muita. Tämä on mahdollista, koska kaikki on osa nollapisteen energiakenttää.

Kun mieli väistyy ja Universumi yhtyy energiaan kaikki on mahdollista.

Syventävä kurssi

Kehon muistiin jäävät meidän kaikki elämämme tapahtumat. Keho muistaa ja varastoi kivun ja muut erilaiset tunteet. Meillä kaikilla on solumuisti kehossamme. Kohtaamattomat, purkamattomat ja tiedostamattomat kokemukset ja traumat voivat oireilla kehon kipuina tai sairauksina, ahdistuksena tai masennuksena. Varsin viatonkin lapsena koettu tapahtuma saattaa lähteä kertautumaan ja laajentumaan. Aivoissa oleva muisti ei muista, mutta kehon lihasmuisti muistaa.

Hoitamisen syventäminen

Syventävällä kurssilla opit hoitamaan erilaisia tiedostamattomia ja alitajuisia asioita, malleja ja ohjelmointeja. Opettelemme skannaamaan kehoa, hoitamaan ja puhdistamaan kehon solumuistia, karmisia malleja, sukumalleja, traumoja, uskomuksia, ohjelmointeja, chakroja ja tiloja.

Peruskurssi

Koulutuspäivien sisältö

Peruskurssi järjestetään to-pe klo 17-20 ja la klo 10-16

1. päivä

Päästämme irti peloista, kontrollista ja egoajattelusta. Nostamme värähtelytasoamme eri tavoilla. Testaamme kuinka energia toimii jokaisessa ja selvitellään jokaisen tapa saada informaatiota : selvänäköisyydellä - tuntoisuudella tai -tietoisuudella.

2. päivä

Harjoitellaan erilaisia kvanttifyysisiä tekniikoita. Harjoitellaan informaation saantia eri tavoilla ja kuinka pääsen helposti itse 0-tilaan. Kuinka voin hoitaa itseäni kvanttienergialla.

3. päivä

Hoidamme toisiamme, hoidamme meille vieraita henkilöitä kaukohoidolla , nauramme ja itkemme korkeassa rakkaudellisessa tilassa. Päivällä tarjoillaan keittolounas.

Syventävä kurssi

Koulutuspäivien sisältö

Syventävä kurssi järjestetään pe klo 17-20 ja la klo 10-16

1. päivä

Meillä on sieluntason haavoja, jotka aktivoituvat tähän elämään elämänkokemustemme ja haavoittumisten kautta. Ensimmäisenä iltana käydään läpi miten voimme löytää hoidettavassa häiritseviä sukumalleja, lapsuuden traumoja, vieraita energioita, haitallisia ohjelmointeja ym. ja miten voimme ne poistaa solumuistin tunnemuistista.

2. päivä

Harjoittelemme tapoja ottaa esiin asiakkaan ’ongelma’ tai tavoite ilman tarinoita. Hoidamme informaation ja energian tasolla, ja jos oivalluksia tarvitaan, ne tulevat hoidettavalle joko hoidon aikana tai hoidon jälkeen. Keittolounas päivällä.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu Quantian järjestämään koulutukseen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Valitse haluamasi kurssin ajankohta ja täytä tietosi. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 € varausmaksu. Loppuhinta maksetaan paikan päällä. Tervetuloa! 

Kauko- tai lähihoito vaaditaan ennen kurssin alkua, sovi ajasta: info@quantia.fi

Tervetuloa !

Huom. Jos joudut perumaan osallistumisesi, varausmaksu voidaan siirtää seuraavalle kurssille. Varausmaksua ei palauteta.

Shopping Cart
Scroll to Top