Bach luomusuihkeet

Mielenkiintoinen uusi tuote, kokeilin heti stressisuihketta kun tulivat (oli vähän stressaava tilannekin juuri silloin )
Bach kukkaterapiaan perustuvat Ranskalaiset suihkeet , stressiin , väsymykseen , jos herää yöllä ja haluaa jatkaa unta, rauhattomille lapsille, konflikteihin , luomutuote 5-10 suihketta ympärille tai huoneeseen ,helppo pitää mukana laukussa tai taskussa , kokeilen myös koirille stressisuihketta jos toimii niin seuraavassa tilauksessa sellaisiakin .

Bach-kukkatipat on lempeä hoitokeino. Jokaisella Bach-kukkatipalla on oma, erilainen vaikutuksensa tiettyyn henkiseen tilaan.

Lääkäri, bakteorologi, immunologi ja homeopaatti Dr. Edward Bachin suurenmoinen, uraauurtava työ (1886-1936) kukkaterapian kehittäjänä ja sitä kautta miljoonien ihmisten mielialan, tunne-elämän ja elämänlaadun kohottajana,

Tri Bach uskoi, että avain sairauksista paranemiseen on terve ja tasapainoinen mieli. Bach-kukkaterapialla ei hoideta mitään fyysistä vaivaa tai sairautta, vaan usein niiden taustalla olevaa henkistä ristiriitaa, psyykkistä kielteistä tilaa kuten pelkoa, epävarmuutta, vihaa, huolestuneisuutta, masennusta ja stressiä.

Jokaisella kukalla on oma, sille ominainen vaikutusalueensa. Kukkatipat kohottavat mielialaa. Ne vaikuttavat psyykeen kaikkiin tasoihin ja niillä on yleensä tasapainottava ja kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus. Kukkatipat hoitavat myös kokonaisvaltaisesti koko olemustamme.

Uudet suihkeemme ovat akuuttitilanteisiin helposti ja nopeasti käytettäviä , Ranskassa valmistettuja luomulaatuisia 30 ml
Aurinkoisia päiviä ❤

Shopping Cart
Scroll to Top