Quantian peruskurssi nyt videokurssina

Viime lauantai-ilta oli historiallinen ilta 🙂 Saimme videokurssin nettiin, 10 min myöhemmin ensimmäinen asiakas osti kurssin.

Kurssi on kuvattu Quantian hoitolan korkeavärähteisessä tilassa yhteistyössä kvanttihoitajien ja muutaman vieraan kanssa. Sinulla on itsenäisesti opiskeltavan kurssin myötä mahdollisuus opiskella kvanttihoitajaksi kotona oman aikataulusi mukaisesti, kokeillen rauhassa erilaisia tekniikoita.

Ensimmäisen videokoulutuksen tuoreen kvanttihoitajan palaute kurssista :

Mahtavaa materiaalia<3 Kiitos

Koska 0-tila on tuttu (sinun ohjaamana ensi kerran hoidossa saavutettu) lisäksi olen saanut kaukohoitoja erilaisilta hoitajilta sekä oppinut siinä samalla kuuntelemaan omaa kehoa ja energioita, tuntui helpolta omaksua asioita hoitajan näkökulmasta.
Uutta asiaa kyllä oli esim kvanttienergiaan ja hoidon “yksinkertaisuuteen” liittyen.
Kuitenkin tieto siitä, että tarkkailija ja 0-tilassa pysyminen on tärkeintä ja universumi hoitaa lopu auttaa aloittamaan ja ylittämään egon esteet.
Minulla on hoitajan koulutuksia taustalla, mutta vasta omien kvanttihoitojen kautta on tyyneys, rauha ja tarkkailijan onnellinen “tila” syntynyt “kuin itsestään” ja se antaa hyvän pohjan tehdä hoitoja ilman odotuksia, että pitäisi tai olisi pakko tehdä jotain.

Rakkaus on tärkein ja silloin kaikki on hyvin, vaikka mitä tapahtuisi. Ne ihmeet, joita olen kvanttienergian antamina saanut nähdä lähipiirissäkin auttavat omassa hoitajan roolissa kärsivällisyyteen ja siihen, ettei koskaan voi tietää mikä on hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi <3

Täältä pääset helposti opiskelemaan Quantian ihmeitä:
www.quantia.fi/verkkokurssit

2 ajatusta aiheesta “Quantian peruskurssi nyt videokurssina”

 1. Palautetta videoverkkokurssista💕 Olen hämmästynyt, vaikka ei pitäisi olla, hämmästynyt siitä, että kvanttienergia on todistetusti ajasta ja paikasta riippumaton. Katsottuani videokurssin infoa ja hoitoja tuntemuksia oli omassa kehossani. Kertoiko tuntemukset heidän hoideltavista kohteista, vai oliko se viesti omassa kehossani olevasta hoitoa tarvitsevasta kohteesta, se jäi arvoitukseksi. Hauskaa oli se kun he videolla tanssivat, kaikki chakrani hyrräsivät vauhdikkaasti vaikka en ottanut ainuttakaan tanssiaskelta.
  Kävin ensimmäisen kurssin Porvoossa ja olen tehnyt vain etähoitoja. Ihmeellisiä on minussa hoitajana tapahtuneet kokemusten muutokset ja se mitä annetaan tietoisuuteen energian välityksen aikana. Sydän keskukseen laskeutuminen ja nollatilassa oleminen antaa jatkuvasti uutta ihmeteltävää ja uskon ihmeiden ilmestymisen jatkuvan myös kaikilla elämän alueilla. Kannustavaksi olen kokenut myös sen, kun etähoitoa saanut henkilö on seuraavan kerran yhteydessä ollessamme kertonut löytäneensä selityksiä esim. symboleille joita olin saanut välityksen aikana.
  Mielenkiintoinen matkani jatkuu ja toivon matkaan lähtijöiden lisääntyvän kaikkien hoitoja saaneiden ja hoitoja antavien kokemusten myötä. Rakkaus ja ykseys, sitä on elämä.
  Kiitollisena rakkaudellisin terveisin Marjaana💖🌟💖

 2. Carola Roselt

  Ihana palaute tuli videokurssista , kiitos Paula <3
  Nyt on kurssi katsottu Tämä oli kyllä huippujuttu. Kylmät väreet koko videon ajan ja senkin jälkeen. Energia välittyi voimakkaasti ja välillä tuntui kuin olisin itse paikalla Wau! Uusinta osoittautui hyväksi ja paljon vielä aukeni asioita. Kokeilin Marian niskasta informaation ottoa heti samalla ja näin punaisen värin alkavan hoitamaan. Hämmästyin kun Anneli alkoi puhua mitä sai informaatiossa ja kertoi myös punaisesta väristä. Wau! Sinun kädestä informaationa tunsin ranteen ympärillä voimakasta pistelyä tms. Olit valon ympäröimä myös viimeisessä osiossa, kuten myös muissakin aika ajoin. Mikä parasta, itselle tuli tosi levollinen, rauhallinen olo jo hetimiten kun video alkoi ja energia välittyi heti viileytenä kehossa. Tämä oli tervetullut uusinta vuoden takaiselle koulutukselle. Suosittelen lämpimästi kaikille kokeilemaan, jos yhtään resonoi. Epäilyt videokoulutuksesta voi heittää samaan pönttöön muiden kanssa
  Paula Jussila

Kommentointi on suljettu.

Shopping Cart
Scroll to Top