Monikan esittely

Hei kaikki Quantian seuraajat! Lämpimästi tervetuloa Quantian uuteen blogiin.
Olen 57v porvoolainen,syntyjään paljasjalkainen tallinnalainen.
Olen käynyt ensimmäisen kvanttikurssin 2015 Porvoon Quantialla Carola Roseltin ohjaamana. Jo ensimmäisen kurssipäivän jälkeen tiesin että tämä on mun juttu ja tätä pitää saada lisää.

Kävin 2013 Carolan hoitolassa detox jalkahoidossa ja silloin Carola sanoi mulle että Sulle sopisi tuo kvanttihoitajan koulutus. Olin jonkun verran tutustunut siihen eestiläisen hoitajan sivuilta mutta en osanut edes arvata että meillä täällä mun kotikaupungissa on mahdollisuus tällaiseen koulutukseen.

Asia jäi muhimaan ja elämä kuljetti minut asumaan väliaikaisesti Tallinnaan vanhaan puukerrostaloon miettimään mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja missä. Olin ikäänkuin tienhaarassa.

Asunnossa jossa asuin oli todella raskas energia. Asunto oli remontoitu kauniisti,kaikki oli uutta ja puhdasta mutta joku siellä häiritsi. Esimerkiksi öisin ei saanut nukuttua.Heräsin monesti keskiyön jälkeen ja käkäilin loppuyö tabletilla pelaten tai leikin hoitokissojen kanssa.Nekin olivat levottomia. Aistin siellä vieraita olentoja enkä osanut määrittää mitä tai ketä ne oli. Ohimeneviä varjoja peilissä ym.

Jossakin vaiheessa mainitsin asiasta facebookissa ja Carola sattui juuri silloin lukemaan mun päivityksen. Hän laittoi mulle viestiä että hän puhdistaa tämän asunnon,ajattelin että miten niin puhdistaa,minä olen Tallinnassa ja hän Suomessa Sipoossa.

Oltiin koko ajan yhteydessa messengerin kautta sillä hetkellä. Carola skannasi mun asunnon ja tiesi tarkalleen mitä on missäkin,missä keittiö,missä vessa ja missä ikkunat. Heti puhdistuksen alussa alkoi tapahtumaan,mulla tuli kylmiä väretä,samoin Carolalla siellä toisessa päässä.Asunnosta löytyi nuorimies joka oli kuollut oman käden kautta kaasulla. Alkoholisoitunut mieshenkilö,vaimolla paljon surua,väkivaltaa ja riitaa. Jossakin vaiheessa puhdistusta alkoi hirsiseinät paukkumaan,niinkuin talvipakkasilla,tosin ulkona oli hellettä. Sitten alkoi verhot heilumaan ja huoneessa oli painostava tunnelma,ikäänkuin sieltä haettaisi ulospääsyä. Avasin ikkunat ja tilanne helpottui heti. Puhdistusta kesti vielä jonkun aikaa ja seuraava yö olkin jo huomattavasti kevyempi nukkua.Kokemus oli todella voimallinen,ikäänkuin joku olisi avanut mulle oven johonkin uuteen. Olin jo aikaisemmin tutustunut eri henkisen puolen asioihin ja itselläni ollut myös kokemuksia mille ei ollut selitystä. Jäin tosin vielä miettimään sitä kaasua ja kaasuhellaa,sellaista ei asunnossa ollut.

Muutaman päivän päästä kun tulin kaupasta huomasin että mun asunnon seinän sisään meni rappukäytävästä joku putki,juuri sillä hetkellä naapurin rouva tuli samaan aikaan sisälle lasten kanssa ja hän kertoi että talossa oli joskus ollut kaikkiin asuntoihin kaasuliittymä. Se putki oli vaan katkaistu minun keittiöstä ja päälle laitettu kipsilevyt.

Tämän jälkeen päätin että menen Porvooseen kvanttihoitajan kurssille,muutin takaisin Porvooseen ja ilmoittauduin mukaan. Olin juuri jäänyt työttömäksi ja ajattelin että maksan kurssin lopputilirahoista. Asiat ei kuitenkaan mennyt ihan niin yksinkertaisesti,kesälomarahoista oli pidätetty liian paljon veroa ja jouduin peruuttamaan kurssin melkein viime tipassa ja hetki siinä Carolan kanssa harmiteltiin. Tämä taisi olla tiistai. Keskiviikkona menin ruokakuppaan Porvoon S markettiin ja maksettuani ostokset ajattelin että laitan muutaman kolikon peliautomaattiin. Ensimmäisellä vedolla tuli täsmälleen sama summa joka multa puuttu kurssimaksusta,ihan uskomatonta.

Sen jälkeen olen käynyt muutaman jatkokurssin lisää,olen ylläpitäjä Ilmaisessa Kvanttihoitoryhmässä ja muutamass muussa Quantian ryhmässä.Teen kodinpuhdistuksi,henkilöpuhdistuksia,kaukohoitoja ja nyt alan pitämään blogia täällä Quantian sivulla. Minä kirjoitan asiakkaiden hoitokokemuksista näin alussa,kunhan pääsen alkuun 🙂

Toivotan Teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi tälle mahtavalle matkalle <3

Monika Lodi

2 ajatusta aiheesta “Monikan esittely”

 1. Lea Parkkinen

  Hei Monika!
  Olen ollut Sinun asiakkaanasi n.3 vkoa,taustalla melkoista draamaa suvussa ja omassa elämässä.
  Olen pyytänyt puhdistuksia lähisukuni perheille ja heidän lapsilleen ja saanut avun välittömästi.
  Suurkiitokset kaikesta avustasi🙏💥🤝
  Nyt kysynkin ,milloin alat pitää kursseja tulisin mielelläni oppimaan quantiasta enemmän.
  Rakkain terveisin ja Siunausta Arvokkaalle työllesi❤
  T.Lea

Kommentointi on suljettu.

Shopping Cart
Scroll to Top